Achterin de kleine werkplaats werd een stukje vakmanschap uitgeoefend dat menigeen meteen het vertrouwen gaf in Loek’s specialisme. Gitanes, Gazelle en Benotto’s waren de succesfietsen van die eerste periode en de etalage toonde toen al spulletjes om van te likkebaarden. Met Loek’s aandacht voor detail bouwde hij al snel een vaste klantenkring op.

De tijden veranderen, het vak ook. Het zelf frames bouwen is er niet meer bij. Alhoewel er nog altijd racefietsen onder de naam Presto worden geleverd, is Presto Cycle Sport op dit moment eigenlijk meer een Stevens- en sinds kort ook een Cube winkel. Loek Valk onderkende de topkwaliteit en de gunstige prijs- kwaliteitverhouding van de attractieve Duitse merken Stevens en Cube.

Drie PRESTO winkels
In 1991 opende Loek zijn fraaie, nieuwe vestiging in de Haarlemmerstraat 76, en in 1996 kwam daar de prachtige, ruime winkel in Oostzaan bij, waar Loek zelf dagelijks de leiding heeft en waar Monique en Michael als toegewijde medewerkers de klanten met raad en daad helpen.

Heemskerk
De keuze voor een derde winkel in Heemskerk is gauw verteld.
De Amsterdamse winkel heeft een fantastische functie voor Amsterdammers, dagjesmensen die Amsterdam bezoeken en buitenlanders, terwijl er ook veel klanten uit heel Nederland komen. De Oostzaanse winkel heeft een sterke regiobinding en daar komen veel leden van Le Champion. En met deze nieuwe Presto-winkel aan de Rijksstraatweg in Heemskerk gaan Loek Valk en zijn medewerkers het grote fietspubliek uit Kennemerland  bedienen. Als fietsliefhebber is het alleen al heerlijk om in deze 900 vierkante meter te vertoeven en fietsplezier op te snuiven. Samen met het personeel zijn wij er klaar voor om mensen goed op weg te helpen.

Onze mensen

Bert Bakker

Bert Bakker
werkplaats / verkoop


monique valk

Monique Valk
verkoop


John de Ruiter

John de Ruiter
verkoop / werkplaats

Larissa Havik

Larissa Havik
verkoop

brendan berendse

Brendan Berendse
werkplaats / verkoop


monique valk

monique valk
verkoop

loek valk

Loek Valk
verkoop / werkplaats